Fosroc

Overfladebeskyttelse

We deliver top-to-bottom protection with our superior protective coating technology, including world class brands Dekguard and Nitocote.

Se produkter

Fosroc leverer top-til-bund og væg-til-væg beskyttelse til enhver betonkonstruktion. Vi har en unik tilgang, når det gælder brug af overlegne teknologier, som demonstreret af vores verdensklasse brands som Dekguard og Nitocote.

Vi kan give teknisk rådgivning og vejledning i valg af den rigtige overfladebeskyttelsesløsning, uanset om det er en simpel klar forsegling på murværk eller omfattende beskyttelse af beton og stål der er eksponeret for aggressive kemikalier. 

Vores brede sortiment af acryl-, epoxy-, polyurethan-, epoxy-novolac- og tjærefrie epoxy teknologier er blevet afprøvet, testet og godkendt i årtier ved brug i nogle af de mest krævende miljøer over hele verden. Vi kan skræddersy vores tilgang, hvilket giver os mulighed for at levere tekniske løsninger, som giver langsigtet beskyttelse i lokale miljøforhold, herunder ekstreme vejrforhold, luftforurenende stoffer, aggressive marine forhold og en lang række kemikalier.


Andre dokumenter Overfladebeskyttelse

Overfladebeskyttelse Referencer

Vi er stolte af vores kundeservice og viden, Se hvordan vi tidligere har hjulpet vores kunder.

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit