Fosroc

Grouts og forankringsmasser

Our wide range of cement and resin-based products to fill voids and resin-anchoring systems help strengthen and protect.

Se produkter

Fosroc’s cement- og epoxybaserede grouts overgår konsekvent industristandarder. Uanset hvilken del du sætter på plads, har vi produktet til at give den ultimative vedhæftning og grundlag for langsigtet holdbarhed. 

Vores Conbextra grouts har været førende på markedet i årtier, når det kommer til driftsikker grouting, på grund af ekstraordinær flydeevne, stabilitet og styrke. De er stærkt nok til tunge projekter, som f.eks. grouting af vindmøllefundamenter, og kan give forstærkninger af høj kvalitet til højpræcisionsarbejde, såsom den samlede indkapsling af efterspændte kabler. 

Fosroc Lokfix forankringsmasser er branchens førende forankringssystemer til fastgørelse af armering og gevindstænger. De kan tolerere tørre, fugtige og våde forhold og er egnede til fastgørelse i hulmurværk og revnet beton. Akkrediteret efter de højeste standarder, kan de bruges i seismiske områder og kan modstå nogle af de største belastninger på markedet. 

Vores robuste ”klar-til-brug” produkter sikrer omkostningseffektive, ensartede og teknisk overlegne løsninger, uanset omfanget af dit projekt.

Besøg www.lokfix.com for yderligere informationer om Fosroc's Lokfix E-serie.


Andre dokumenter Grouts og forankringsmasser

Grouts og forankringsmasser Referencer

Vi er stolte af vores kundeservice og viden, Se hvordan vi tidligere har hjulpet vores kunder.

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit