Fosroc

Industrigulve

With an unrivalled range of market leading flooring products, we deliver complete flooring solutions, from design to installation.

Se produkter

Vi forstår, at dine gulve ofte bogstaveligt talt er det fundament, som din virksomhed er bygget på, så derfor sikrer vi os, at alt blivet produceret korrekt lige fra bunden af. 

Fosroc samarbejder med alle parter, der er involveret i dit projekt, for at levere komplette industrigulve-løsninger. Vi sørger for, at alle aspekter af design og ydeevne er indregnet fra starten af, og vi vil samarbejde med dig i alle stadier af processen. Når det kommer til at løse gulvproblemer, viser Fosroc vejen med vores udvalg af innovative produkter.

Et beskadiget eller forkert udlagt gulv kan medføre alvorlige problemer for effektivitet, sikkerhed og hygiejne, for ikke at nævne reparationsomkostningerne. At få det rigtigt første gang, kræver en grundig forståelse for miljøet, det bedst mulige design, det mest passende valg af produkt og den korrekte udlægning. Det er her, hvor Fosroc virkelig udmærker sig, fordi vi er mere end bare en leverandør - vi tilbyder løsninger og teknisk rådgivning, uanset dit gulvprojekt. 

Vi kan skræddersy vores løsninger til projekter af enhver størrelse og skala, med vores brede sortiment af cementbaserede og harpiksbaserede teknologier, herunder epoxy, polyurethan og MMA. Vi arbejder også med en række udvalgte entreprenører for at sikre, at slutresultatet opfylder dine forventninger. Vi forsker i og evaluerer altid nye produkter og teknologier, så vi kan levere de allerbedste industrigulve og belægnings-løsninger til kunder over hele verdenen.


Andre dokumenter Industrigulve

Industrigulve Referencer

Vi er stolte af vores kundeservice og viden, Se hvordan vi tidligere har hjulpet vores kunder.

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit