Fosroc

Betonreparationer

Our protective systems and repair materials can help prolong the life of structures way beyond their original design.

Se produkter

Fosroc mener, at beton skal bygges for at kunne holde - vores højkvalitets beskyttelsessystemer og reparationsmaterialer kan forlænge en konstruktions levetid langt ud over hvad den oprindeligt er designet til. Hver øre, der bruges til forbedring af betonkvalitet, beskyttelse og forbedring kan betale sig på lang sigt, reducerer behovet for at nedrive og genopbygge konstruktioner, som ellers kunne have været bevaret. 

Forringelsen af beton er påvirket af en række fysiske, kemiske og miljømæssige faktorer. Med vores brede sortiment af reparations-, forstærknings- og beskyttelsessystemer - herunder vores velkendte Renderoc-reparationssortiment - kan vi vælge det produkt, der passer bedst til dine behov med hensyn til både anvendelighed og tekniske egenskaber. Vores produkter er ligeledes velegnet i nybyggeri. Når det kommer til fejl - fra kosmetiske til strukturelle – har Fosroc erfaring og teknologi til at få dit projekt tilbage på sporet. 

Over hele verden finder du Fosroc´s reparationsprodukter - selv årtier efter udførelsen. De er effektive til havnemoler, kraftværker og kemiske procesvirksomheder - faktisk i nogle af de mest udfordrende miljøer der findes. 


Andre dokumenter Betonreparationer

Betonreparationer Referencer

Vi er stolte af vores kundeservice og viden, Se hvordan vi tidligere har hjulpet vores kunder.

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit