Fosroc

Den nye

Fosroc app

er her!

Fosroc-app’en er et nyt værktøj, så du altid har Fosroc-oplysninger lige ved hånden.

Med et par enkle tryk kan du downloade datablade og brochurer, anmode om et tilbud og meget mere. Download den til iOS og Android i dag.

FOSROC VERDEN I DINE HÆNDER

Lavet med brugerens oplevelse i tankerne, inkluderer den nye app mange nye funktioner, der hjælper brugere med hurtigt og nemt at navigere i appen og finde oplysninger relateret til Fosroc-løsninger.

SHOWCASE

Spørg Fosroc

For at sikre høj kvalitet, teknisk kompatibel rådgivning i overensstemmelse med branchen regler og standarder, er Fosroc stolt over lanceringen af Spørg Fosroc.

Spørg Fosroc er designet som en 'hjælpelinie', der giver fagfolk mulighed for direkte at kontakte Fosroc med deres projektspecifikke krav eller forespørgsler. Med vores interne tekniske ekspertise er vi godt positioneret til at svare på vores kunders specifikke krav.

Spørg Fosroc giver brugerne mulighed for at uploade videoer eller billeder for at hjælpe med at understøtte deres forespørgsel.

Eksperter er klar til at svare på de specifikke krav, som vores kunder stiller.

VÆRKTØJ

Fosroc-værktøjskassen leverer en række beregningsmaskiner og værktøjer til at hjælpe fagfolk fra byggebranchen med at estimere den mængde produkt, der kræves til deres byggeprojekt.

F.eks. giver Fosroc-betonberegneren dig mulighed for nøjagtigt at beregne den mængde beton, du har brug for til dit projekt. Du skal blot tilføje målene for din betonordre til de relevante former.

FÅ DEN NU

Download vores GRATIS mobilapp! Fås både i App Store og Google Play.

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit