Fosroc

JPDR, Saudi Arabien

A large-scale dredging hydraulic project.

PROJEKT

Jizan Terminal Dredging Backfill Project i Saudi-Arabien er et vigtigt terminal udgravningsprojekt og er det første storstilet hydrauliske projekt siden Saudi Aramco overtog ledelsen af ​​Jizan Economic City. Projektet ligger omkring 100 km væk fra Jizan City, og betragtes som en del af Jizan Economic City-infrastrukturprojekterne. Dette projekt vil omfatte et bassin, kanaludgravning, landindvindingsområder, bølgebryder, støttemurskonstruktioner samt en kraftig terminal og dets tilbygninger. Projektet udføres af China Harbour Engineering Arabia Co. 'CHEC' og er endnu i gang.

LØSNING

Fosroc arbejdede sammen med entreprenøren i de tidlige faser ved at udføre forskellige betonforsøg, for at vurdere tilgængelige råmaterialer og producere det nødvendige betonadditivdesign. Løsningsforslaget gav klienten de nødvendige kvalitetsresultater ved at anvende forskellige betonadditiver; Conplast SP500, Conplast 440M og Conplast CN. Desuden blev en formolie foreslået for at forbedre produktiviteten og forlænge formernes levetid. Efter betonstøbning blev betonblokke behandlet med curingmiddel (Concure 90 og Concure AB) for at sikre et tilfredsstillende hærdningsforløb, og sidst en silan-siloxan belægning (Nitocote SN502) som blev påført som et beskyttende lag.

FORDELE

Nogle fordele ved ”FOSROC konstruktive løsninger”:

  • Klienten var meget tilfreds med FOSROC-teamets support og vejledning i anvendelsesinstruktioner.

  • Den foreslået løsning viste sig at give en helhedsløsning fra betonadditiver til den endelige placering af betonblokke, hvilket har hjulpet klienten til kun at have en enkelt leverandør med kompatible efterbehandlinger til forskellige udførelser og løsninger.

  • Fosroc-løsningerne gav omkostningseffektivitet, høj produktivitet og minimerede eventuelle blandingsfejl eller omarbejdning.

  • Entreprenøren krævede en økonomisk højkvalitetsløsning, der kunne anvendes hurtigt. Igen opfyldte FOSROC dette behov.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit